Kalender:

West Vlaanderen - Oost Vlaanderen - Antwerpen - Brabant - Limburg

 

• Home
• Fuif toevoegen
• Adverteren
• Gratis tickets

Bezoekers
- Fuif-Kalender  
- Wedstrijd Ticket
- Externe Foto's
- Interne Foto's
- Dancings
- KLJ
- KAJ
- Chiro
- Scouts
Organisatie info
- Dj's
- Organisatie fuif
- Zaal verhuur
FUN
- Fun Moviez
- Speeltjes
- Links
Mijn menu
- Contacteer ons
- Externe link toev.

NieuwsbriefReisforum.info (46012)
5ksjo.info (12589)
Winprijzen (11200)
Nedsites (10858)
Stoikmixcrew (10473)
Radio Aqua (10329)
Wommel (6210)

Partner toevoegen


Welkom bij fuiven.info. U kan ons vanaf nu ook bezoeken via www.fuiven.info.
Ons doel bestaat eruit om u de compleetste fuif-kalender te bezorgen over volledig
vlaanderen, binnenkort zelfs festivals en andere ontspanningsmogelijkheden.

Ook u kan ons helpen door fuiven, dj's, organisaties, zalen enz. toe te voegen,
gewoon even een mailtje sturen en wij zorgen ervoor dat dit op de website komt
te staan. Heb u ideeën of voorstellen, aarzel dan niet om deze aan ons mee te delen.

________________________________________________________________Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'fuifen'@'185.176.40.57' (using password: YES) in /srv/disk2/660539/www/fuifen.be/navigatie/nieuws/index.php on line 39
Fuiven.info
- door

Door een tekort aan tijd, slagen wij er echter niet meer in om onze website nog van updates te voorzien, wij hopen toekomstgericht dat hier nog een verandering in komt. Natuurlijk blijft alles nog toegankelijk, ook tevens ons kalendersysteem. Onze excuses voor het ongemak

Reageer 7251 Reactie(s)

Fuifzaal veurne
01-08-2005 6:53 pm - door tom@fuifen.be
Reageer 1469 Reactie(s)

Wraak op Aalsterse jeugd
16-05-2005 8:05 pm - door Tom

Wat er in Aalst gebeurt, dat vindt je nergens.
Toelating krijgen om een fuif te organiseren in festivaltent aan het Aalsterse zwembad, en na 2 uur totaalverbod krijgen om nog muziek te maken.
Feiten:
Politie Aalst komt op de Primania fuif, omstreeks 23 uur preventief een geluidsmeting vaststellen dat maar 1 decibel hoger ligt dan de toegestane 90 decibels.
Omstreeks 00.15 u strijkt een legertje van Politie met maar liefst 5 combiís om de nog in opstart zijnde fuif in de kiem te smoren.

Opdracht van Mevr de Burgemeester wegens te veel klachten van lawaaihinder.
Een tweede meting dat volgt, bewijst een gelijkaardig resultaat, maar niets kan het oordeel van de burgermoeder ongedaan maken.
Hier treft men de Aalsterse jeugd recht in het hart.
Eerst de fuifzalen laten afbrekenÖ Ze jaren beloven dat er een nieuwe zal komen, en ondertussen de onfortuinlijke organisatoren die het initiatief nemen en onderkomen vinden in een grote festivaltent, op het moment dat de fuif op volle toeren komt, de boel op te blazen.
Wie gaat deze financiŽle kater dragen?
Waarom een zero tolerantie op geluidsniveau in Aalst?
Waarom worden de geluidsnormen zo overschreden wanneer het over initiatieven gaat van de stad zelf en wordt er dan niet opgetreden ?
Vele vragen die bij verschillende organisatoren het bang maakt om in Aalst nog initiatief te nemen.

Dat deze fuif een voorbeeld was inzake veiligheid, professionalisme, met oog voor milieu, daar hebben ze in Aalst geen oren naar, of moet de jeugd het uitgaan elders gaan zoeken ?
Alvast menig buurtbewoner kwam spontaan de straat op door de plotse stilte. Ze waren in de ganse omgeving door de organisator met een schrijven verwittigd dat er een fuif zou doorgaan met een geluidsoverlast van de toegestane 90 decibel. De voorstellen om deze fuif evt te laten doorgaan in het wijngaardveld, wat omtrent geluidsoverlast, deze locatie al veel beter gelegen is, dan tegen een woonkern, maar dit kon immers niet door verschillende reglementeringen. Een uitzondering hieromtrent had een oplossing geweest, maar wie gaat ondertussen dit omvergeworpen potje betalen ?
Of de burgermoeder zich ook bereid zal voelen om de teloorgegane inkomsten bij te passen is de grote vraag !
Organisator Primania fuif: Aalstenaar Ravijts Gino


Reageer 2812 Reactie(s)

Update
07-03-2005 7:50 pm - door info@fuifen.be

Na een korte pauze door tijdstekort de laatste weken hebben we terug het werk aangevat, ook response op e-mails hebben heel wat vertraging opgelopen, we verwachten de komende dagen dat deze honderden mails allemaal langs ons oog passeren.

Ook even nog een kleine mededeling, via de reacties op nieuws hebben we kunnen lezen dat er slechte security is op het reactiesysteem, we laten de mensen keuze en meningsvrij, zoals op andere openbare websites. Kinder achtige opmerkingen worden natuurlijk niet aanvaard en worden direct gedelete.

Weetjes of interessante opmarkingen mogen jullie gerust nalaten of ons doormailen.


fuiven.info crew


Reageer 1753 Reactie(s)

DJ contest Techno/dance
07-02-2005 7:30 pm - door info@fuifen.be

Vanuit SocialClub, een jongerenafdeling van het Masereelfonds, organiseren we een DJ-contest in de stijl techno/dance. Er wordt een demo-CD gevraagd van ongeveer een half uur. Deze dienen ingezonden te worden voor 10 maart 2005 naar: Masereelfonds vzw, F. Van Arteveldestraat 35, 9000 Gent. De winnaars zullen hun kunnen mogen komen demonstreren in de Sioux te gent, een middelgrote trendy zaal in hartje Gent. Bovendien zijn er ook enkele aanmoedigingsprijzen (Platenbons...).

Meer info of volledig reglement?: bart_vanduyver@hotmail.com of gent@masereelfonds.be


Reageer 290 Reactie(s)

Blokperiode
19-01-2005 7:01 pm - door Koen@fuifen.be

Veel geluk aan de mensen die momenteel in een drukke blokperiode zitten!!

Hopelijk hierna terug met volle teugen genieten van de fuiven van het voorjaar
:-)Misschien wat amusatie? http://www.teletet.org


fuiven.info crew

Reageer 101 Reactie(s)

Ramp Tsoenami
08-01-2005 1:13 pm - door tom@fuifen.be

De onderzeese aardbeving en de daaropvolgende vloedgolven in AziŽ hebben sinds 26 december al bijna 160.000 (159.234) dodelijke slachtoffers gemaakt. Duizenden mensen worden nog vermist.
 

DOWNLOAD HIER


Dat blijkt uit een nieuwe balans van zaterdagmorgen. De balans in IndonesiŽ werd zaterdag verhoogd naar 107.039 doden en 15.420 vermisten. De vorige balans maakte staat van 101.318 doden.Reageer 276 Reactie(s)

Eindejaarswens
01-01-2005 11:18 am - door Info@fuifen.be

We wensen al onze trouwe bezoekers een pracht van een nieuw jaar toe! Ons doel voor 2005 ligt zo voor de hand, meer fuiven, meer info, en meer updates dit jaar! In 2004 zaten we met enkele honderdduizenden unieke bezoekers, met dagelijks pieken van meer dan 1000

Fuiven.info
Crew


Reageer 1214 Reactie(s)

Oudere nieuws berichten


Warning: include(/home/www/fuiven.info/include/footer.php): failed to open stream: No such file or directory in /srv/disk2/660539/www/fuifen.be/navigatie/nieuws/index.php on line 197

Warning: include(): Failed opening '/home/www/fuiven.info/include/footer.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.4.45/share/pear') in /srv/disk2/660539/www/fuifen.be/navigatie/nieuws/index.php on line 197